SNELSTART LANCEERT SAMENOP - Administratiekantoor Blokhuis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Makkelijk online samenwerken met uw administratiekantoor.

SnelStart maakt sinds enige tijd een nog betere samenwerking mogelijk tussen administratiekantoor en klant.
De klant maakt eenvoudig zelf zijn facturen op een laptop, tablet of smartphone en scant inkoopfacturen en bonnetjes voor het administratiekantoor in.
Voor het administratiekantoor wordt dit direct zichtbaar in de administratie en deze hoeft slechts te controleren en, waar nodig, aan te passen naar de juiste rubricering.
Ook heeft de klant nog eens overal en altijd inzicht in zijn financiële situatie met het financieel dashboard.
Hoe werkt het nu precies bij ons ?

Voor bestaande  klanten waarvan wijzelf de administratie beheren en verwerken en die besluiten nog beter te gaan samenwerken als volgt:

Wij bestellen voor onze klant een eigen licentie voor het pakket SnelStart inStap met een online administratie.
De bestaande administratie van de klant wordt online gezet onder ons account.
Na bevestiging door de klant gaat de online administratie over op zijn account en krijgen wij toegangsrechten;
De klant kan na bevestiging direct inloggen op de SnelStart Webomgeving en heeft direct toegang tot zijn administratie.
De klant kan dan via de SnelStart Webomgeving facturen maken op computer, tablet of smartphone en zijn actuele financiële situatie bekijken op het financiële dashboard.
Wij hebben automatisch toegang tot de administratie, voor controle en andere financiële handelingen.

Voor nieuwe klanten die er voor kiezen om online te gaan samenwerken wordt een eigen licentie voor het pakket SnelStart inStap en een online administratie besteld, die volledig door ons wordt ingericht.
Wat merkt de klant hiervan?

Na het aanvragen van het pakket, ontvangt de klant een e-mail met daarin een link. Daarmee kan hij zijn gegevens controleren en een wachtwoord bedenken en invoeren. Dit wachtwoord, in combinatie met zijn e-mailadres, kan hij gebruiken om in te loggen op de SnelStart Web omgeving.
Nadat de klant akkoord gaat met de regeling, wordt de administratie, die via ons online is gezet, automatisch eigendom van de klant. Wij krijgen hierbij automatisch toegang tot de administratie.
 
Wat krijgt de klant precies?

De klant krijgt de beschikking over het pakket SnelStart inStap en kan hiermee direct inloggen op de SnelStart Webomgeving. Hier heeft hij inzage in zijn financiële positie met het dashboard en kan hij bovendien online facturen maken en nieuwe klanten toevoegen. Het uploaden van facturen en bonnetjes, net als het toevoegen van een bedrijfslogo op de factuur zijn ook opties waar heel eenvoudig gebruik van kan worden gemaakt.
 
Wat krijgen wij precies?

Wij krijgen direct toegang tot de administratie van de klant. Zo kunnen wij bijvoorbeeld op kantoor bankafschriften inlezen aan de hand van een rechtstreekse bankkoppeling met verreweg de meeste banken en de btw-aangifte berekenen en versturen. Mocht de bank van de klant nog geen bankkoppeling ondersteunen dan kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van een gedownload mutatiebestand vanuit de online omgeving van de bank.
 
Wat zijn de kosten van SnelStart ?

De kosten voor het pakket SnelStart inStap bedragen € 10 per maand. De eerste drie maanden zijn gratis. Wordt gekozen voor een jaarcontract dan zal 1 maand per jaar in mindering worden gebracht. Totale kosten per jaar dus 11 x € 10,00 = € 110,00.

Wil de klant echter zelf de bankafschriften blijven inlezen en de BTW verwerken dan kan worden gekozen voor het pakket inKaart voor € 15 per maand of 11 x € 15,00 = € 165,00 per jaar.

Wat zijn onze kosten ?

Naast een door ons gehanteerd concurrerend uurtarief is het ook mogelijk om op basis van bovenstaande module een all-in prijs te hanteren aan de hand  van het aantal te verwachten jaarlijkse boekhoudmutaties.
Hierdoor weet u van te voren exact hoeveel u aan maandelijkse kosten betaalt.
U bepaalt zelf welke dienstverlening u van ons wilt afnemen. Hierdoor is onze dienstverlening aan u altijd ‘transparant en op maat’.
Voor een strakke boekhouding inclusief belastingaangiften en jaarrekening hebt u bij ons de mogelijkheid te kiezen uit de volgende dienstverlening:

  • Bijwerken en controleren administratie aan de hand van upload bonnen en inkoopfacturen
  • Verwerken van alle bankmutaties, welke 's nachts automatisch worden ingelezen in het boekhoudpakket vanuit een rechtstreekse bankkoppeling.
  • Bij het ontbreken van deze koppeling worden alle mutaties verwerkt aan de hand van periodiek ontvangen download bestanden.
  • Samenstellen jaarrekening
  • Verzorgen kwartaalaangiften omzetbelasting
  • Jaarcontrole en eventuele suppletie aangifte omzetbelasting
  • Ondernemers aangifte Inkomstenbelasting inclusief eventuele fiscale partner (eenmanszaak of VOF)
  • Aangifte Vennootschapsbelasting en deponering publicatiestukken inclusief notulen (BV)

Meer informatie over online samenwerking?
© 2012-2020 J.H. Blokhuis       Contact      Disclaimer      Links      Home

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu