Over ons - Administratiekantoor Blokhuis

Ga naar de inhoud
Wij zijn een zelfstandig opererend, klantgericht en betrokken administratiekantoor, waarin u als klant voorop staat, en waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ons kantoor verricht administratieve en fiscale werkzaamheden voor alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf en fiscale aangiften voor particulieren. Wij staan u op verschillende gebieden met raad en daad ter zijde. Van salarisadministratie tot begrotingen en van fiscale aangiften tot het begeleiden van starters.

Op financieel en fiscaal gebied verandert er nogal veel, hierop zijn wij voortdurend alert. Omdat wij geen extra specialisten in dienst hebben, vinden wij samenwerking bij complexe vraagstukken belangrijk, zodat wij in de loop der jaren met diverse specialisten een goede relatie hebben opgebouwd. Door deze manier van werken kunnen wij altijd uit elke situatie het meeste voordeel voor u behalen. Verder zijn wij snel, degelijk en betrouwbaar in onze dienstverlening, zonder hier een hoog prijskaartje aan te hangen.

Om tot een goede samenwerking te komen is wederzijds vertrouwen zeer belangrijk. Alle werkzaamheden die wij voor u verrichten worden persoonlijk met u besproken en aan u toegelicht. Door deze persoonlijke benadering hebben wij met al onze klanten een sterke vertrouwensband en zijn wij zeer nauw bij hen betrokken.

Wij vinden het belangrijk dat wij voor al onze klanten ook buiten kantooruren bereikbaar zijn. Uiteraard zijn wij ook bereid om 's avonds of in het weekend bij u langs te komen.

Verder op deze site kunt u veel informatie vinden over ons kantoor en over onze diensten. Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. Deze website bevat links naar externe internetpagina's. Deze links naar andere sites, dienen uitsluitend het gemak van de gebruiker. Mocht u verouderde of onjuiste links aantreffen, dan stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.
Terug naar de inhoud